Saturday, 11 June 2011

Ben Ashaari: Jom Kenal Blog Saya

Salam,

Join lagi segmen dari Ben Ashaari...untuk tambah kenalan... supaya dapat kongsi apa yang saya tulis dalam blog nie dengan orang lain.. 

Inilah Ben Ashaari. Of course lah korang semua tau... Hehe
Untuk pengetahuan semua, blog nie baru je lagi... start dalam hujung bulan Mei. Kemungkinan besar saya akan buat koleksi di sini pasal progress hidup, ilmu sains sana sini situ... 

Perkara lain juga akan diselitkan dalam blog nie. Sekarang masih student dalam penyelidikan dan agak bz sikit (perasan bz?) dalam proposal... What am I. A scientist? or a researcher? Masih keliru dengan istilah nie. Hehe..

Azam saya: 
Semoga apa yang saya tulis dalam blog nie ada manfaatnya untuk sesiapa sahaja yang membaca. 


Selamat berkenalan! :)



19 comments:

Cik Kamoo said...

Singgah sini ... salam kenal!! Happy blogging frenz!!

Kalau belum daftar churp2 ... daftar kat entri ini utk tambah income...

seorang kamoo di sini & seorang kamie di sana [rempit kehidupan]: Ini Cerita Untung Kalau Kau Memang Rajin!! Baru 2 Hari Tau ...

SoLy SoLicious said...

dtg terjah belog sini....

jum dtg terjah belog sy yang simple aje..heee

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Metz bUjang said...

Salam bujang datang sini sejuk rasa blog nie hehe

Salam perkenalan :)

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu slm perkenalan ye sis!wah my sis ambil medic kat cyberjaya dan my bro pun medic juga di moscow.study smart yaaa....rajin2 update entri utk kitorg semua tau!

Hannah said...

Cik Kamoo: churp2? hehe.. okies..

Soly: Dah terjah... sweet..

Bujang: Salam perkenalan juga..

thanks, alea.. Ok, I'll try to update as frequent as possible. :) You too, study smart!

Akusipenulisblogygmalas.. said...

salam kenal..aku tengok link awok dari segmen ben ashari kat entri atas tu..sama2 kita memperkenalkan blog dan juga study smart!..hihihi

ainol akasyah said...

dari blog ben ashari :)

Sejarah 11 haribulan

Gadis Pantai Timur said...

salam perkenalan...nice blog..i like it so much..
jom singgah my blog..new blogger new photographer..

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

nini said...

jenguk2 kamu sini =D

Dududu said...

salam perkenalan , jum singgah :D
http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

LuN@_aiDi said...

salam singgah n follow kamu juge^^ hepi blogging yea^_____^

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Cik Sue said...

cik sue datang singgah tambah kenalan...

salam perkenalan..happy blogging.. =)

nabila saat said...

singgah dari belog abg ben..
jom dapat iklan free dari belog cik lebah

SYAFIQAHSALEH said...

datang dari blog abg beng
happy blogging :)

Wahida said...

Saya pun join segmen ni :). Salam kenalan :D

CikHanis said...

hye!drop by here :)nice blog^^

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Amirah Su'aidah said...

salam perkenalan dari mira..

http://myra-aida.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Hannah said...

thanks for visiting my blog... ~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...